Båtdynor för Segelbåtar
Båtdynor för Segelbåtar

Båtdynor för segelbåtar

Alla våra material som vi använder är speciellt utformade för den marina miljön. Vi står för kvalité och därför rekommenderar vi alltid de bästa tänkbara materialen för ditt ändamål. Vi råder dig gärna till praktiska lösningar och material för din tillvaro och trevnad på sjön. De marina materialen är extra starka med specifika egenskaper som gör att materialen är perfekt för de förhållandena som råder för sjölivet – vind, vatten och sol.

  • Maxi
  • Bavaria
  • Hallberg Rassy
  • Maxi 77
  • Maxi 95
  • Najad
  • Linjett
  • Hanse
  • Winga
  • Omega

Offert avseende båtdynor och båtmadrasser

Vi har inga mallar eller färdiga priser för båtdynor på de olika båtmodellerna då alla båtar är ett hantverk och lite olika. Samt att alla kunder vill ha olika utförande. Vi brukar föreslå att välja 10-12 cm tjocka dynor för bästa komfort. Detta har vi i en hög kvalitet om 35kg/m3 kallskum. Vi syr dynorna med dragkedja, ett lager vadd mellan tyg och skumplast med ett möbeltyg samt klädda rostfria knappar. När skumplasten är tillskuren hämtar ni dem för inprovning. Därefter syr vi fodralen till dynorna. Vi tillverkar även sköna bäddmadrasser till dina båtdynor om så önskas

Marina material

Båtdynor Segelbåt
Båtdynor Segelbåt

Materialen är framtagna för att t.ex. lättare stöta bort smuts och vatten,samt klara både regniga och soliga dagar under många år framöver.Vi tycker det ska vara lätt och roligt att vara på båten och därför vill vi göra det enklare för dig att kunna sköta om dina båtdynor och båtkapell.Vi syr därför alla dynor (som inte sitter fast nitade på en träskiva) med dragkedja och använder material som du kan tvätt själv i tvättmaskinen. Det går lätt att lufta och ta av överdraget från dynorna när du så vill.

Dynor för utebruk

Blue Oceanbåtkapell använder en ”utomhusakryl” som består av 100% akryl, vilket är speciellt framtaget för det hårda och slitande marina förhållandena.Dynor som vi vill kunna ha ute och som inte blir genomblöta av lite regn gör vi i konstlädermaterial/ vinyl. Idag finns många olika supersnygga vinylmaterial du kan välja emellan.

Salongs- och ruffdynor

Vi använder material som är speciellt framtaget för det hårda och slitande marina förhållandena. Vi klär alla våra mjuka dynor med dragkedja så att det ska gå lätt att ta av tyget och tvätta det. Flamsäkert och lätt tvättat. Detta material är därmed mycket starkt och klarar kraven på väta, UV-strålning, blekning utmärkt och dessutom är vävarna flamsäkra. Materialet är färgat av naturliga färgämnen som därmed ger än bättre ljustålighet och håller sin färg mycket bra under en lång tid. Tänk på att materialet i båten bör vara helt syntetiskt, det stöter ifrån sig fukten.